B.pad Row 10 and 11 not working? Order # 3153

Shop Forums QnA B.pad Row 10 and 11 not working? Order # 3153

This topic contains 5 replies, has 2 voices, and was last updated by  flashteker@gmail.com 2 years, 7 months ago.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #3289

    Blake Hyatt
    Participant

    Hello,
    Recently purchased a B.pad. After soldering the switches into place, I’m only receiving responses from the two left rows (Row 1 and Row 8 in bootmapper).

    I know my soldering isn’t the cleanest, but I have a hard time believing any of my soldering is bad enough to ruin the board??

    I’ve attached pictures of the board. Hopefully you can help!

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    #3291

    Blake Hyatt
    Participant

    My file size on the picture was too big. Uploading again.

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    #3297

    Blake Hyatt
    Participant

    Touched up some of the solder. Issue is resolved.

    #3299

    ^_^

    #3301

    Blake Hyatt
    Participant

    I was working on the B.face included in the order above (3153) and realized I was not sent enough PCB mounted stabilizer housings. I have 10 of the stems, 4 short bars, 1 long bar, but only 8 housings/mounting pieces.
    I’ve included a picture of what I was sent. Normally I’d just order another set and be done with it, but after shipping costs to NA it comes out to $30 @.@

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    #3303

    Oh… Really sorry.

    I’ll check and resend new one.

    What else do you need?
    (I think we should take through email.)

    My email address is “flashteker@gmail.com”.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)

You must be logged in to reply to this topic.